ZOEKT U EEN IMPORTEUR VAN EGGER PRODUCTEN?

Battery Benelux is al 20 jaar exclusief distributeur en importeur van Egger producten in Nederland, België en Luxemburg. Door deze goede en langdurige samenwerking tussen Battery Benelux en Egger  is de service en kwaliteit van de Egger producten gegarandeerd.

Producten van Egger zijn tegenwoordig een maatstaf geworden. In maar liefst in 80 landen wereldwijd worden de producten van Egger gebruikt. Egger heeft dit te danken aan zijn constante ontwikkeling van nieuwe producten. Egger streeft altijd naar perfecte kwaliteit. In de wereld van audiciens, audiologische centra, laboratoria, gehoorbescherming en andere bedrijven die werkzaam zijn met gehooroplossingen worden veelvuldig de producten van Egger gebruikt.

Battery Benelux: importeur van Egger producten
Battery Benelux richt zich als leverancier van Egger voornamelijk op het leveren van producten aan audiciens, laboratoria en bedrijven die gespecialiseerd zijn in hoor oplossingen en gehoor bescherming. Battery Benelux is geen importeur van Egger producten voor consumenten.

Neem contact op met Battery Benelux via ons contactformulier of bel met +31 (0) 297 53 06 01. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de ZOEKT U EEN IMPORTEUR VAN EGGER PRODUCTEN? ? Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures