Aftershokz hoofdtelefoons

Aftershokz hoofdtelefoons zijn de enige hoofdtelefoons die u optimaal van uw muziek laten genieten, zonder u af te sluiten van de omgeving. Het geluid wordt overgebracht door middel van beengeleiding via de jukbeenderen naar het binnenoor. Het grootste voordeel van beengeleiding is dat omgevingsgeluiden hoorbaar blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld deelname aan het verkeer of tijdens het sporten in de openbare ruimte. Daarbij levert u niet in op geluidskwaliteit, want die is bij de Aftershokz hoofdtelefoons erg goed.

Aftershokz hoofdtelefoons zijn bestendig tegen zweet en leverbaar in een aantal varianten: draadloos of met kabel, en met of zonder spraakmicrofoon voor het voeren van telefoongesprekken. Om het "lekken" van geluid tegen te gaan zijn de koptelefoons uitgerust met LeakSlayer. Deze techniek cancelt het geluid dat gegenereerd wordt door de behuizing. De hoofdtelefoons bieden comfort en bewustzijn, zijn resistent tegen zweet en hebben 2 jaar garantie.

Bent u benieuwd naar de prijzen van de Aftershokz Sportz en Aftershokz Bluez hoofdtelefoons? Log in op ons client portal of vraag een login aan.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Informatie | Vacatures