Sound Pillow (tinnitus hoofdkussen)

Voor een betere nachtrust

Het Sound Pillow Slaapsysteem is ontwikkeld voor mensen die slapeloosheid ervaren door Tinnitus. Het is een betaalbare, gebruiksvriendelijke en natuurlijke oplossing tegen slaapproblemen en oververmoeidheid. 

Het Sound Pillow Slaapsysteem bestaat uit een hypoallergeen kussen met twee geïntegreerde speakers. Deze zijn diep in het kussen weggewerkt en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de bijbehorende MP3 speler. De MP3-speler wordt geleverd met speciale, gepatenteerde geluidopnames. De geluidsopnames en de specifieke frequentie van de speakers helpen mensen met tinnitus om de ruis te maskeren. Daarnaast brengt de gepatenteerde, rustgevende muziek de hersenen tot rust. Daardoor wordt inslapen aanzienlijk eenvoudiger. Een tinnitus hoofdkussen biedt mensen een betere nachtrust en minder vermoeidheid overdag.

U wenst uw klanten met serieuze Tinnitus klachten toch ook een goede nachtrust toe? Laat ze dan nu kennismaken met de Sound Pillow!

Download hier de folder voor meer informatie over het Sound Pillow Slaapsysteem of neem contact met ons op. Wilt u de geluidssamples beluisteren? Klik dan hier.

 

Wat is Tinnitus?

Tinnitus wordt in de volksmond meestal oorsuizen genoemd. Het betreft de waarneming van geluid, zonder dat er daadwerkelijk geluidbronnen in de omgeving aanwezig zijn. Tinnitus kenmerkt zich door overgevoeligheid voor geluid met inwerking van spontane fantoom geluiden. Dit geluid bestaat bijvoorbeeld uit een fluittoon of pieptoon, brommen of zoemen. Het kan zich voordoen in één oor of in beide oren. Tinnitus verergert in stressvolle periodes en kan de oorzaak zijn van slapeloosheid en oververmoeidheid.

Personen met Tinnitus klachten worden veelal niet goed begrepen door hun omgeving. De Tinnitus wordt in de meeste gevallen alleen door henzelf gehoord. De omgeving kan zich er geen voorstelling van maken, waardoor het lastig is de klachten serieus te nemen. De slapeloosheid die met Tinnitus gepaard kan gaan, maakt dat men vermoeid en snel geïrriteerd raakt. Hierdoor kunnen conflicten in de privé- en werksituatie ontstaan met als mogelijk gevolg het verlies van werk en of sociale contacten. Tegen oorsuizen bestaat geen behandeling die voor een grote groep mensen effectief is. Daarom is men veelal aangewezen op producten die het fantoomgeluid maskeren, zoals bijvoorbeeld het Sound Pillow slaapsysteem.

 

Sound Pillow prijzen en bestellen

Groothandel Battery Benelux is distributeur van het officiële tinnitus-kussen Sound Pillow. Bent u benieuwd naar onze prijzen of wilt u de Sound Pillow bestellen? Dat kan via onze Client Portal. Login (rechts op deze pagina) of vraag een login aan. Let op: wij leveren niet rechtstreeksaan particulieren. Bent u op zoek naar een verkooppunt van het Tinnitus-kussen bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op.

Client Portal login aanvragen

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Sitemap | Links