Reinigen en Drogen

Hygiëne is een uitermate belangrijk aspect van het werk van audiciens en hoorspecialisten. Daarom biedt BB Hearing een uitgebreid assortiment producten voor reinigen en drogen. Op onze website vindt u onder andere desinfectiemiddelen voor uw werkplek, reinigingsproducten voor hoortoestellen en droogtoestellen die het hoortoestel schoonmaken en bovendien drogen. 

Desinfecteren van uw werkplek

Voor de verzorging van uw werkplek levert groothandel BB Hearing onder andere Cedis Profi en 70% alcohol. Daarnaast leveren wij handpompjes en muurdispensers met reinigingsproducten voor oorstukjes, hand- en huidverzorging en anti-schimmel en -bacterie middelen voor instrumenten.

Schoonmaken van hoortoestellen

Voor het schoonmaken van hoortoestellen en oorstukjes beschikt BB Hearing over een uitgebreid assortiment. Wij leveren onder andere complete reinigingssets en losse producten, zoals reinigingssprays, doekjes, tabletten en spiraalborsteltjes. Voor het drogen van hoortoestellen beschikken we over zowel analoge als elektrische oplossingen waaronder droogdozen, blaasbalgen, perslucht, droogtabletten en elektrische reinigings- en droogstations. Belangrijke merken zijn Cedis, PerfectRite, PerfectDry. Onze ontzorgpakketten inclusief hoorbatterijen van PowerOne geven uw klanten bovendien alles wat zij nodig hebben voor het verzorgen van hun oorstukjes. 

Bent u benieuwd naar onze prijzen, log dan in op ons Client Portal. Mocht u vragen hebben over een product, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Exclusief distributeur van:

» Bekijk al onze merken