Hoortoestel Onderhoud

Als audicien weet u als geen ander hoe belangrijk het onderhoud van hoortoestellen is. Met goed advies en de juiste onderhouds- en reinigingsproducten hebben uw klanten het meeste plezier van de hoortoestellen. Als uw klanten de hoortoestellen goed onderhouden zullen zij ook minder vaak in uw winkel komen met een defect apparaat, waardoor u de focus kunt leggen op nieuwe klanten of andere werkzaamheden.

Als groothandel in de hoorbranche leveren wij artikelen van onder andere de merken Cedis, Audinell, Dreve en MG. Het aanbod bestaat uit reinigingsproducten zoals ontsmettende doekjes en sprays, reinigingstabletten, droogboxen en droogcapsules. Daarnaast kunt u bij ons complete sets bestellen voor het reinigen en/of drogen van hoortoestellen. Naar wens kunnen wij veel van onze producten aanbieden met uw eigen bedrijfslogo en bedrijfsinformatie.

Bestel eenvoudig via de B2B webshop van BB Hearing. Als u nog geen klant bent dan vraagt u een login aan. Bestaande klanten kunnen inloggen en direct bestellen via de Client Portal. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een Private Label onderhoudslijn kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met onze kantoor.  

Reinigen

Voor het reinigen van hoortoestellen kunt u bij BB Hearing diverse sprays, reinigingstabletten, doekjes en reinigingsstations bestellen. Wij leveren de artikelen in verschillende verpakkingen, voor thuis bijvoorbeeld een dispenser met reinigingsdoekjes en voor onderweg kleine doosjes met per stuk verpakte doekjes.

Drogen

Voor het drogen van hoortoestellen kunt u kiezen voor onder andere een droogbeker met droogtabletten, airspray of verschillende soorten droogboxen. Voor de levensduur van hoortoestellen is het essentieel om deze met regelmaat te drogen. In de praktijk blijkt dat consumenten vaak niet op de hoogte zijn van de verschillende droogmogelijkheden.

Complete Set

Geef uw klanten bij de aanschaf van hoortoestellen een mooie set mee naar huis. Afhankelijk van het onderhoud en het type hoortoestellen kunnen wij u een aantal sets aanbieden. Wanneer u specifieke wensen heeft dan kunt u contact met ons opnemen. Samen kunnen we één of meerdere sets samenstellen voor in uw winkel.

Droogboxen

Hoortoestellen drogen kan op verschillende manieren. Bij BB Hearing heeft u een ruime keuze aan droogboxen die u kunt aanbieden aan uw klanten. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld apparaten die alleen drogen, drogen en desinfecteren via UV-C of zelfs complete apparaten die drogen, desinfecteren en reinigen.

Hoortoestel onderhoud voor de consument

Bent u als consument op zoek naar reinigings- of onderhoudsartikelen voor uw hoortoestellen? Bekijk en bestel eenvoudig via de webshop van HearPlanet.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken