Smartphones

In het brede assortiment van Battery Benelux vindt u meerdere modellen smartphones voor ouderen. Deze smartphones beschikken over speciale functies voor slechtzienden en slechthorenden. Denk hierbij aan extra luide beltonen, lichtsignalen en bij bepaalde modellen werkt de telefoon samen met een hoortoestel. Door middel van grote knoppen, een hoog geluidsvolume en een duidelijk leesbaar display, zijn smartphones voor ouderen een welkome, efficiënte oplossing. Een speciale smartphone biedt senioren de mogelijkheid om mobiel te blijven en mee te gaan met alle technologische ontwikkelingen. Een smartphone voor ouderen is een handzaam en effectief product waar veel vraag naar is. 

Naast de gebruiksvriendelijke knoppen van een senioren smartphone, zijn het menu, het beeldscherm en de behuizing ook toegespitst op de gebruiker. Door het versimpelde menu is de telefoon makkelijk te gebruiken. Uiteraard kunnen er verschillende apps op de smartphones voor ouderen geïnstalleerd worden.  De behuizing van dit type smartphones is solide en schade bestendig.

Ruim aanbod bij Battery Benelux 

In onze groothandel vindt u een ruim aanbod telefoons die de communicatie voor slechthorenden en ouderen eenvoudiger maakt. Bekijk hieronder ons productaanbod. Hebt u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken