Afdrukken

Het optimaal functioneren van een hoortoestel en de beste bescherming tegen gehoorschade begint bij het nemen van een goede oorafdruk. Groothandel BB Hearing levert u professionele afdrukmaterialen en accessoires om de beste hoorzorg te kunnen bieden aan uw klanten.

Het doel waarvoor u een oorafdruk maakt is de basis voor het te kiezen afdrukmateriaal. In ons assortiment vindt u materialen ten behoeve van onder andere oorstukjes, gehoorbescherming en zwemdoppen. Daarnaast kunt u bij BB Hearing ook laboratorium afdrukmaterialen bestellen om gehoorbescherming of oorstukjes te produceren als eindproduct. Naast het aanbod aan afdrukmaterialen, bieden wij ook artikelen zoals afdrukspuiten, cartridges en afdrukpads aan.

Wilt u als nieuwe klant de afdrukmaterialen van onder andere Egger en Dreve bestellen? Vraag dan een login aan voor onze Client Portal. Als bestaande klant kunt u inloggen om een bestelling te plaatsen.

Potsysteem

Geeft u de voorkeur aan het zelf mengen van afdrukmaterialen? Met ons gevarieerde aanbod aan kneedbaar afdrukmateriaal in potten kunt u iedere gewenste oorafdruk maken. Daarbij bestelt u bij BB Hearing de bijbehorende harder, afdrukspuiten en overige accessoires.

Cartridge Systeem

Afdrukken voor oorstukjes, zwemstukjes en gehoorbescherming kan eenvoudig met het cartridge systeem. Op onze website vindt u cartridges voor zowel het afdrukpistool met rechthoekige als met de ronde aansluiting. Uiteraard kunt u het afdrukpistool en de afdrukkanulen ook bij ons bestellen.

Zwemstukjes

Afdrukmaterialen voor het vervaardigen van zwemstukjes bieden wij aan in cartridges en als kneedbaar materiaal wat u zelf kunt mengen. Naast de bekende kleuren rood en blauw kunt u bij ons ook de meer exotische kleuren bestellen. Om de zwemstukjes in op te bergen hebben wij dolfijntjes en doosjes in het assortiment opgenomen.

Afdrukpads

Afhankelijk van de gehoorgang van uw klant, het gebruikte afdrukmateriaal en uw persoonlijke voorkeuren kunt u bij ons verschillende afdrukpads bestellen. Het aanbod bestaat uit onder andere conische, katoenen, CIC en cilinder afdrukpads in verschillende formaten.

Accessoires

Bij het afnemen van oorafdrukken maakt u gebruik van verschillende accessoires. Denk aan bijvoorbeeld het bijtblok, afdrukfolie, gripzakjes en mengspatels. Ook voor alle accessoires kunt u bij ons terecht.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken