Producten voor audiciens en hoorspecialisten

Met een uitgebreid productassortiment is BB Hearing de groothandel voor audiciens, hoorspecialisten en audiometristen. Ons productaanbod is onderverdeeld in verschillende categorieën en bestaat uit o.a. werkplaats apparatuur, audiciens instrumenten, afdrukmaterialen en producten voor het reinigen van uw werkplek.

Bestellen via de BB Hearing Client Portal

Ingelogd in de Client Portal kunt u onze prijzen inzien en onze producten eenvoudig online bestellen. Heeft u nog geen account? Als hoorprofessional kunt u een login aanvragen. Kunt u artikelen niet vinden of heeft u een specifieke productvraag? Neem dan contact met ons op.


Werkplaats

Om uw werkzaamheden in de werkplaats goed uit te kunnen voeren heeft u diverse apparaten en de bijbehorende accessoires nodig. Bij BB Hearing bestelt u o.a. apparatuur, instrumenten, lakken, hoortoestel slang en producten t.b.v. van service en reparatie.

Audiometrie

Bent u op zoek naar artikelen om het gehoor van uw klanten te kunnen testen? BB Hearing levert alles op het gebied van audiometrie. Bent u op zoek naar een otoscoop, meetcabine, meetapparatuur of accessoires? Vraag dan een login aan bij BB Hearing en bestel uw artikelen online.

Afdrukken

Ons assortiment bestaat uit afdrukmaterialen van de bekende merken Egger en Dreve. Uw cartridges, afdrukspuiten, potten en accessoires koopt u bij BB Hearing.

Nieuwe Winkel

Alles voor de inrichting van een nieuwe audicienswinkel kunt u bij ons bestellen. Met onze ervaring op het gebied van horen, kunnen wij u goed adviseren en helpen bij de inrichting van uw nieuwe winkel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Batterijen

Voor al uw hoortoestel batterijen kunt u bij BB Hearing terecht. Ons assortiment wordt vertegenwoordigd door de merken Power One, Rayovac, Duracell en iCellTech. Ook al uw overige batterijen kunt u bij BB Hearing bestellen. Kunt u een artikel niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoortoestel Onderhoud

Cedis, Dreve en Audinell, het zijn merken die u op onze website kunt vinden. Alles voor het onderhoud, reinigen en drogen van hoortoestellen kunt u bij BB Hearing bestellen. Wilt u private label artikelen in uw winkel? Vul dan het contactformulier in op de website.

Gehoorbescherming

Diverse soorten universele oordoppen en oorkappen van o.a. Alpine, E.A.R. en 3M. Voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. Om het gehoor te beschermen tijdens o.a. festivals en feesten, klussen, slapen, zwemmen en vliegen.

Consumenten Artikelen

Een divers aanbod van o.a. kinbeugels en neklussen, senioren en slechthorende telefoons, wekkers en oor verzorgingsproducten van bekende merken. Altijd een oplossing voor de klanten die bij u in de winkel komen.

Promotie

Ter ondersteuning van diverse merken en/of producten hebben wij diverse displays, demo oren en flyers en folders opgenomen in ons assortiment.

BB Hearing is distributeur van:

» Bekijk al onze merken